Najlepšie dámske parfémyNajobľúbenejšie dámske parfémy TOP 10

Ktoré sú najlepšie dámske parfémy TOP 10?

Chcete si vybrať pre seba nejaký nový parfém? Alebo hľadáte pre niekoho darček, ale neviete si vybrať a ani ako začať s výberom správneho parfému? A pritom si chcete vybrať ten najkrajší parfum pre ženy?

Pomôžte si najobľúbenejšími dámskymi parfémami.

Možno vám pomôže zoznam najpredávanejších dámskych parfémov FM Group. Najpredávanejšie parfémy sú zároveň najobľúbenejšie parfémy a odzrkadľujú aktuálne trendy vo svete vôní. Takýto zoznam najobľúbenejších dámskych parfémov top 10 je teda ideálnou pomôckou nielen pri výbere darčeka. Veď každá žena by chcela mať tie najlepšie parfémy na svete.

Výber najkrajšieho parfému pre ženy nielen z ponuky FM Group.

S týmto zoznamom si môžete pomôcť aj pri hľadaní značkových parfumoch. To je jeho veľkou výhodou.

Zoznam najpredávanejších dámskych top parfémov FM Group:

  1. PURE 33 nezamieňajte s DOLCE GABBANA Light Blue

  2. PHEROMONE 23 nezamieňajte s CACHAREL Amor Amor

  3. FM 362 nezamieňajte s Giorgio Armani - Si

  4. PURE 05 nezamieňajte s GUCCI Rush

  5. PURE 09 nezamieňajte s NAOMI CAMPBELL Naomagic

  6. PURE 24 nezamieňajte s KENZO Jungle L'Elephant

  7. FM 141 nezamieňajte s VERSACE Bright Crystal

  8. PHEROMONE 98 nezamieňajte s MEXX Mexx Woman

  9. PURE 10 nezamieňajte s CHRISTIAN DIOR - J’adore

  10. PURE 413 nezamieňajte s LANCOME La Vie Est Belle

  11. PHEROMONE 101 nezamieňajte s GIORGIO ARMANI Armani Code

  12. FM 281 nezamieňajte s ESCADA Moon Sparkle

  13. PHEROMONE 81 nezamieňajte s DONNA KARAN DKNY Be Delicious

  14. FM 146 nezamieňajte s LACOSTE Lacoste Pour Femme

  15. PURE 98 nezamieňajte s MEXX Mexx Woman

  16. Pure 700 nezamieňajte s LANVIN - Eclat D'Arpege

  17. FM 313 nezamieňajte s Lady Million Paco Rabanne

Najpredávanejšie dámske parfémy FM GroupNajobľúbenejšie dámske parfémy

Pomôžte si s výberom najlepšieho dámskeho parfumu

Najobľúbenejšie a najpredávanejšie parfémy sú ideálnou pomôckou pri výbere parfému. Môžeme si tak pomôcť pri rozhodovaní s pomocou skúseností ostatných zákazníkov. Stačí si pozrieť zoznam dámskych parfémov top 10 a hneď viete, ktoré dámske parfémy sú najobľúbenejšie.

Výborným doplnkom tejto pomôcky sú aj hodnotenia parfémov FM od zákazníkov, ktorí daný parfum používali. Hodnotenia parfumov FM Group môžete nájsť tu.

Pomôcky na výber najkrajšieho dámskeho parfému

Pri výbere toho najlepšieho a najkrajšieho TOP parfému ideálneho práve pre vás - si môžete pomôcť aj s ostatnými pomôckami, ktoré vám na parfumylacno ponúkame. Okrem zoznamu najobľúbenejších parfémov a hodnotenia parfémov FM Group si môžete pomôcť aj inými spôsobmi. Všetky naše pomôcky na výber toho správneho a ideálne aj najlepšieho dámskeho parfému môžete nájsť v našom článku výber parfému. Môžete si takto vybrať ten najlepší parfém pre seba alebo pre niekoho, koho chcete obdarovať.

Dámska vôňa roka?

Pýtate sa, aké sú TOP parfémy pre ženy tohto roka? Tento náš zoznam najpredávanejších dámskych parfémov pravidelne aktualizujeme a tak je počas celého roka aktuálny. Ako raz povedala kamarátka Eva, vôňa roka je dynamická, stále sa mení - a preto je lepšie aktualizovať jeden zoznam top vôní ako ich vytvárať každý rok nové. Pretože postupne tak existuje množstvo zoznamov ako napríklad vôňa roka 2019, vôňa roka 2018, vôňa roka 2017, vôňa roka 2016, vôňa roka 2015 ale jednotný celkový zoznam pritom chýbal.

Dlhodobo najobľúbenejšie dámske vône, považované za tie najkrajšie.

Aj keď treba povedať, že dlhodobo sa medzi najobľúbenejšími ženskými parfémami držia najmä parfumy PURE 33 nezamieňajte s DOLCE GABBANA Light Blue, Pure 23 nezamieňajte s CACHAREL Amor Amor, PURE 05 nezamieňajte s GUCCI Rush, PURE 24 nezamieňajte s KENZO Jungle L'Elephant. A medzi ne sa občas pretlačí aj iný výborný dámsky parfém.

Čo ak môj parfém nikdy nepatril medzi najobľúbenejšie?

Mnoho dámskych parfémov sa do tohto zoznamu vôbec nedostáva. To však neznamená, že by boli horšie, alebo naopak, že by neboli výnimočné. Práveže, často aj skvelé parfumy sa nedostanú medzi najpredávanejšie - pretože sú v niečom tak výnimočné, že nevyvolajú masový záujem. No rozhodne oslovia množstvo fanúšičiek - od bežných žien cez "fajnšmekrov", labužníčky či iné odborníčky na parfémy.

Pre veľa žien je najlepším parfémom na svete ten, ktorý používajú iba ony a takmer nikto iný. Nepáči sa im, keď stretávajú na ulici ženy s rovnakou vôňou.

Takže zoznam najlepších vôní je vždy len orientačný.

Každá žena by chcela tie najlepšie parfumy na svete. Nájdite ich aj s našou pomocou.

Parfém pre mladú ženu na parfumylacno.skParfémy pre mladé ženy

Vône, pachy, všetko okolo nás intenzívne vnímame každým okamihom. Či už podvedome alebo naschvál, vždy zaregistrujeme príjemný parfum okoloidúcej ženy. Nevyhneme sa tomu rovnako, ako keď zacítime z kuchyne čerstvo napečené buchty.

Od malého dieťaťa sa naše čuchové orgány vyvíjajú a rastom sa postupne mení, čo preferujeme a čo nie. Aké vône sa nám páčia, čo vyhľadávame. Je dosť možné, že to všetko úzko súvisí s našimi spomienkami, s tým čo sme prežili a čo sa nám s danou vôňou či pachom spája. Každý sme predsa jedinečný s rozdielnym, čo neznamená nesprávnym vkusom.

Rozdelenie vôní podľa veku?

Dajú sa parfumy vôbec rozdeliť podľa veku? Prečo by niektoré parfumy mali byť vhodné len pre mladšie ročníky a naopak?

Existujú teda nejaké pravidlá, normy či tabuľky, ktorými sa môžeme riadiť?...Do akej vekovej hranice je vhodné používať aký parfum alebo pri najmenšom typ vône?


Individualita aj z pohľadu parfémov

Nech vraví kto čo chce, všetci sme jedineční a každý má svoju vlastnú individualitu. A hlavne preto sa nedá povedať, že niektorá vôňa je pre niekoho vhodná a pre iného nie.

Vždy je najdôležitejšie to, čo sa nám samotným páči.

Parfémy pre mladé ženy?

Dúfam, že sa zhodneme, že síce najkrajšie no aj najnáročnejšie obdobie je práve ten začiatok. Po úspešnom dokončení puberty hľadajú mladí ľudia miesto, kde sa začlenia, kde sa budú cítiť sami sebou a vlastne nachádzajú samých seba. Aj vôňa nám o tom vie povedať svoje. Navyše sa mladé slečny snažia zistiť a naučiť ako zaujať muža.

Ako vybrať parfém mladej žene?

Podľa čoho by si však mala parfum vybrať mladá žena? Určite podľa toho čo sa jej páči :)

Neexistuje nejaké univerzálne pravidlo, ktoré by rozdelilo parfumy na skupiny pre mladšie ženy, pre blondínky alebo nejak inak :) Dá sa však vypozorovať, ktoré parfumy sú medzi mladými ženami obľúbenejšie, ako iné. Ani to však nemusí znamenať, že by ste si nemohli vybrať skutočne akýkoľvek parfum.

10 tipov na parfémy pre mladú ženu.

Aké konkrétne parfémy FM by sa dali aspoň vo všeobecnosti odporúčať pre mladé ženy? Ako vidíme, vône sú delikátnou záležitosťou a každá žena ich vníma inak. Čo sa jednej páči, druhej sa nemusí. No vďaka skúsenostiam vieme aspoň orientačne určiť vône, pri ktorých je vysoká pravdepodobnosť, že sa budú páčiť takmer každej mladej žene a dievčatám.


1. Dámsky parfum PURE 80 nezamieňajte s CHRISTIAN DIOR Miss Dior Cherie.

Jeden z najobľúbenejších dámskych parfumov FM medzi mladými ženami a dievčatami je Dámsky parfum FM PURE 80 nezamieňajte s CHRISTIAN DIOR Miss Dior Cherie. Netypické zloženie jeho vône najviac oslovuje mladé ženy. Viac si o ňom pozrite priamo v detaile produktu: {product:653}


2. Dámsky parfum FM PURE 23 nezamieňajte s CACHAREL Amor Amor.

Ideálnym parfémom pre mladé ženy by mohol byť aj napríklad Dámsky parfum FM 23 nezamieňajte s CACHAREL Amor Amor. V ponuke máme aj lacnejšiu bežnú verziu ale mladé dámy pravdepodobne viac ocenia feromónovú verziu na zvýšenie príťažlivosti.. {product:646,708}


3. Dámsky parfum FM PURE 33 nezamieňajte s DOLCE GABBANA Light Blue.

Tak isto obe verzie ponúka veľmi obľúbený dámsky parfum FM PURE 33 nezamieňajte s DOLCE GABBANA Light Blue, ktorý je veľmi univerzálny a vhodný pre všetky vekové kategórie.

{product:707,652}


4. Dámsky parfum FM PURE 06 nezamieňajte s ELIZABETH ARDEN Green Tea.

Mladé ženy často obľubujú svieže vône a pre také by mohol byť výbornou možnosťou aj dámsky parfum FM PURE 06 nezamieňajte s ELIZABETH ARDEN Green Tea,

{product:637}


5. Luxusná dámska parfumovaná voda FM 322 nezamieňajte s CHANEL Chance Eau Tendre.

Skvelou voľbou by mohol byť aj sviežo sladkastý dámsky parfum FM 322 nezamieňajte s CHANEL Chance Eau Tendre

{product:362}


6. Dámsky parfum NÁHRADA za FM 238 nezamieňajte s Chloe Chloe.

Mnoho mladým ženám nechýba v inventári obľúbený dámsky parfum FM 238 nezamieňajte s Chloe Chloe.

{product:239}


7. Dámsky parfum FM Pure 700 nezamieňajte s LANVIN - Eclat D'Arpege.

Veľmi obľúbený nielen medzi mladými ženami je aj parfum FM Pure 700 nezamieňajte s LANVIN - Eclat D'Arpege s jeho kvetinovo ovocnou vôňou.


8. Luxusný dámsky parfum FM 281 nezamieňajte s ESCADA Moon Sparkle.

Najmä mladé ženy oslovuje sladkastá, jahodová sexi vôňa parfumu FM 281 nezamieňajte s ESCADA Moon Sparkle.


9. Dámsky parfum Pure Royal FM 141 nezamieňajte s VERSACE Bright Crystal.

Vôňa parfumu Pure Royal FM 141 nezamieňajte s VERSACE Bright Crystal vie osloviť široké vrstvy žien - pretože jeho vôňa je príjemne nežná a je vhodná pre každú milovníčku sviežich, nevtieravých kvetinových vôní.


10. Dámsky parfum Pure Royal FM 362 nezamieňajte s Giorgio Armani Si.

Parfum Pure Royal FM 362 nezamieňajte s Giorgio Armani Si oslovuje nielen mladé dámy svojou krásnou sladko kyslou ovocnou vôňou.


Vybrali ste si z našej ponuky parfum pre svoju mladú ženu?

Autorka Darina S.