Objednať aj telefonicky 0944 507 158
Objednať aj telefonicky 0944 507 158

Ak by Vám nešlo objednať, napíšte prosím mail alebo volajte, prezvoňte, niekomu to blblo. Ďakujeme❤

Páčia sa Vám parfumy Eisenberg?

Kliknite na link a vyskúšajte či sa Vám budú páčiť aj tieto parfumy FM.

Všetky parfumy Eisenberg nájdete kliknutím tu.


{product:773}

Hodnotenie používateľov: 0 / 5

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Ochrana osobných údajov na www.parfumylacno.sk

  1. Vykonaním objednávky na www.parfumylacno.sk Objednávateľ poskytuje v zmysle zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „zákon o ochrane osobných údajov“) v platnom znení Poskytovateľovi osobné údaje v rozsahu: meno, priezvisko, adresa bydliska, fakturačná adresa, telefónne číslo, emailová adresa, pri možnosti dobierky aj číslo účtu, za účelom vykonania platnej objednávky a uzavretie kúpnej zmluvy s Predávajúcim, plnenia a dodatočného potvrdenia podmienok kúpnej zmluvy, za účelom spracovania elektronickej objednávky, realizácie dodávky, zúčtovania platieb a k nevyhnutnej komunikácii medzi Zmluvnými stranami.

Poskytovateľ poskytne osobné údaje Objednávateľa v nevyhnutnom rozsahu tretím osobám:

- Slovenská pošta, a.s., so sídlom Partizánska cesta 9, 975 99 Banská Bystrica, IČO: 36631124, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Banská Bystrica, Oddiel Sa, Vložka č.803/S

- DPD - Direct Parcel Distribution SK s.r.o, Sídlo spoločnosti: Technická 7, 821 04 Bratislava, IČO 35 834 498, DIČ- 2021648739, Obchodný register okr. súdu BA1, oddiel SRO, Vklad č. 26367/B

- Websupport, s.r.o. - IČO: 36 421 928, so sídlom: Staré Grunty 12, 841 04 Bratislava, zapísanej v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, odd.: Sro, vložka č. 63270/B

Poskytovateľ postupuje pri zaobchádzaní s osobnými údajmi Objednávateľa v súlade s ustanoveniami zákona o ochrane osobných údajov. Iným subjektom bude umožnený prístup k osobným údajom zákazníkov len v prípadoch stanovených platnou právnou úpravou (najmä v priebehu správneho či trestného konania, ochrana práv spotrebiteľa). Objednávateľ berie na vedomie, že je povinný svoje osobné údaje uvádzať správne a pravdivo a že je povinný bez zbytočného odkladu informovať predávajúceho o zmene vo svojich osobných údajoch.

  1. Osobné údaje bude Poskytovateľ spracúvať a archivovať v súlade s osobitnými predpismi. Osobné údaje budú spracúvané v elektronickej podobe automatizovaným spôsobom alebo v tlačenej podobe neautomatizovaným spôsobom. Objednávateľ potvrdzuje, že poskytnuté osobné údaje sú pravdivé a nesie zodpovednosť za nepravdivosť osobných údajov. Poskytovateľ má právo na opravu nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, likvidáciu alebo blokovanie osobných údajov a ďalšie uvedené v § 28 ods. 1 zákona o ochrane osobných údajov.
  2. V prípade záujmu dotknutých osôb o zasielanie informácií o nových ponukách zľavách alebo akciách – newsletter, čo bude vykonané odklikom – dotknutá osoba dobrovoľne súhlasí s tým, aby Poskytovateľ spracúval osobné údaje v rozsahu mena a emailovej adresy za účelom oslovovania o nových ponukách. Súhlas so spracúvaním osobných údajov dotknutá osoba udeľuje na dobu 2 rokov. Dotknutá osoba má právo na opravu nesprávnych, neaktuálnych a neúplných osobných údajov, blokovanie osobných údajov a ďalšie práva uvedené v § 28 ods. 1 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.
  3. V prípade záujmu dotknutých osôb o informácie o ponúkaných službách Poskytovateľa formou vyplnenia a odoslania formulára¬ online a offlinechatu,,Poradíme??“ , dotknutá osoba dobrovoľne súhlasí s tým, aby Poskytovateľ na účely odpovedania na dotazy dotknutých osôb spracúval osobné údaje v rozsahu mena, emailovej adresy a údajov dobrovoľne poskytnutých. Súhlas so spracúvaním osobných údajov dotknutá osoba udeľuje na dobu 3 mesiacov. Dotknutá osoba má právo na opravu nesprávnych, neaktuálnych a neúplných osobných údajov, blokovanie osobných údajov a ďalšie práva uvedené v § 28 ods. 1 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

Rešpektujeme vaše súkromie. Aby sme Vám mohli ponúknuť hodnotné služby, potrebujeme poznať niektoré vaše osobné dáta. Tieto dáta chránime pred zneužitím a zaručujeme vám že nikdy neposkytneme tretiemu subjektu vaše kontaktné informácie a údaje o vašich nákupech - zák. č. 428/2002 Zb. o ochrane osobných údajov . Používaním tohoto internetového obchodu súhlasíte so zhromažďovaním a používaním informácií o Vás a vašich nákupoch za vyššie stanovených podmienok. Registráciou zákazníka, žiadateľa o novinky, účastníka ankety a ďalších iných foriem registrácie automaticky súhlasíte, že môžete byt informovaný o novinkách v našom internetovom obchode e-mailom alebo telefonicky. Ak si naďalej nebudete želať tieto informácie, máte možnosť kedykoľvek ich zasielanie ukončiť podľa postupu uvedeného v každej zasielanej správe.

Na všetok nami ponúkaný tovar sa vzťahuje zákonom stanovená záručná lehota 24 mesiacov. Záručná lehota začína plynúť dňom prevzatia tovaru. K tovaru prikladáme daňový doklad ktorý je zároveň dodacím a záručným listom. Ak kupujúci zistí po prevzatí tovaru, že tovar má vady, je povinný túto skutočnosť neodkladne oznámiť predávajúcemu. Všetky reklamácie vybavujeme telefonicky alebo cez email. Kupujúci musí oznámiť predávajúcemu zistené závady najneskôr do 1 dňa odo dňa prevzatia zásielky. Záruka sa nevzťahuje na vady vzniknuté: nesprávnym a neodborným použitím, vplyvom poveternostných vonkajších vplyvov, mechanickým poškodením, prípadne inými vonkajšími vplyvmi. Po doručení Vašej reklamácie budete o tejto skutočnosti bez zbytočného odkladu informovaný. Predmet určený k reklamácii musí byť doručený predávajúcemu do miesta jeho podnikania, spolu s písomným oznámením a presným popísaním závady, inak bude reklamácia neplatná. Pri reklamácii je potrebné predložiť doklad o zaplatení, prípadne jeho kópiu. Náklady na vrátenie tovaru znáša kupujúci. Dopravu reklamovaného tovaru späť kupujúcemu hradí predávajúci len pri oprávnenej reklamácii. Všetky náklady spojené s neoprávnenou reklamáciou hradí kupujúci. Všetky reklamácie posudzujeme najneskôr do 30 dní odo dňa jej doručenia. Výsledok reklamácie bude bez zbytočného odkladu oznámený zákazníkovi, spravidla: telefonicky, písomne alebo emailom. V prípade, že reklamácia bude uznaná ako oprávnená, zaistí predávajúci bez zbytočného odkladu, najneskôr však do 30-tich dní odo dňa uplatnenia reklamácie výmenu tovaru, prípadne vrátenie peňazí.

Všetky parfumy a produkty ktoré na www.parfumylacno.sk predávame teda: Parfumy FM a produkty FM Group sú originálne vône FM Group, nemýľte si ich s inými vôňami a značkami. Parfumy FM sú od spoločnosti FM Group nespájajte si ich a nezamieňajte s akoukoľvek inou značkou. Parfumy FM sú všetko originálne vône spoločnosti FM Group, vyrábané spoločnosťou Drom, ktorá je dodávateľom pre väčšinu svetových výrobcov vôní. Za touto firmou stojí vysoká kvalita s vysokou koncentráciou vonných esencií.

Súhlas na spracovávanie osobných údajov môže Kupujúci /objednávateľ kedykoľvek odvolať.

Súbory cookie
S cieľom zabezpečiť riadne fungovanie tejto webovej lokality ukladáme niekedy na vašom zariadení malé dátové súbory, tzv. cookie. Je to bežná prax väčšiny veľkých webových lokalít.

Čo sú súbory cookie?
Súbor cookie je malý textový súbor, ktorý webová lokalita ukladá vo vašom počítači alebo mobilnom zariadení pri jej prehliadaní. Vďaka tomuto súboru si webová lokalita na určitý čas uchováva informácie o vašich krokoch a preferenciách (ako sú prihlasovacie meno, jazyk, veľkosť písma a iné nastavenia zobrazovania), takže ich pri ďalšej návšteve lokality alebo prehliadaní jej jednotlivých stránok nemusíte opätovne uvádzať.

Ako používame súbory cookie?
Tieto webstránky používajú súbory cookies na zapamätanie si použivateľských nastavení, pre lepšie prispôsobenie reklám záujmom návštevníkov a pre nevyhnutnú funkcionalitu webstránok.

Ako kontrolovať súbory cookie
Súbory cookie môžete kontrolovať alebo zmazať podľa uváženia – podrobnosti si pozrite na stránke aboutcookies.org.  Môžete vymazať všetky súbory cookie uložené vo svojom počítači a väčšinu prehliadačov môžete nastaviť tak, aby ste im znemožnili ich ukladanie. V takomto prípade však pravdepodobne budete musieť pri každej návšteve webovej lokality manuálne upravovať niektoré nastavenia a niektoré služby a funkcie nebudú fungovať.

Ako odmietnuť používanie súborov cookie
Používanie súborov cookie je možné nastaviť pomocou Vášho internetového prehliadača. Väčšina prehliadačov súbory cookie automaticky prijíma už vo úvodnom nastavení.

Aké sú vaše práva?

Z tohto, že spracúvame vaše osobné údaje, vám vyplývajú viaceré práva. V prípade, ak si uplatníte akékoľvek z nižšie uvedených práv, budeme vás o vybavení Vašej žiadosti informovať do 30 dní odo dňa jej doručenia k nám. V odôvodených prípadoch môžeme uvedenú lehotu predĺžiť na 60 dní, o čom vás budeme informovať.

Uplatniť vaše práva si môžete zaslaním emailovej správy alebo písomnej žiadosti na naše kontaktné údaje uvedené v časti kontakt.

Vo vašej žiadosti prosíme uviesť: meno, priezvisko, e-mailovú adresu, prípadne adresu trvalého bydliska.

Pri neposkytnutí uvedených údajov, nebude možné vašej žiadosti vyhovieť. Tieto informácie od vás požadujeme preto, aby sme si overili vašu totožnosť a neposkytli osobné údaje neoprávnenej osobe.

Právo na prístup k údajom

Máte právo získať od nás potvrdenie o tom, či sa o vás spracúvajú osobné údaje a v prípade, ak vaše osobné údaje spracúvame, poskytneme vám informáciu o tom, aké údaje o vás spracúvame, za akým účelom, komu boli vaše osobné údaje poskytnuté, či boli prenesené do tretej krajiny a ako dlho budeme vaše osobné údaje uchovávať.

Právo na opravu

Pomýliť sa môže každý. Ak sa domnievate, že naša spoločnosť o vás spracúva nesprávne osobné údaje, môžete využiť toto právo priamo v nastaveniach vášho konta v sekcii „Môj účet“ alebo nás požiadať o ich opravu.

Právo na vymazanie (právo na zabudnutie)

Máte právo na vymazanie vašich osobných údajov, ktoré o vás spracúvame, v prípade ak sú splnené nasledovné podmienky a neuplatňujú sa zákonné výnimky:

údaje už nie sú potrebné na účely, na ktoré sa získavali

odvoláte súhlas na spracúvanie Vašich osobných údajov a na ich spracúvanie neexistuje iný právny základ

namietnete na základe Vašej konkrétnej situácie spracúvanie Vašich osobných údajov, spracúvaných na základe oprávneného záujmu a neprevažujú oprávnené dôvody na spracúvanie alebo namietnete spracúvanie za účelom priameho marketingu

osobné údaje sa spracúvali nezákonne.

Právo na obmedzenie spracúvania

Máte tiež právo nás požiadať o dočasné obmedzenie spracúvania.

Právo na prenosnosť údajov

Máte právo získať osobné údaje, ktoré o Vás spracúvame na základe súhlasu a/alebo zmluvy a spracúvame ich automatizovanými prostriedkami, a to v štruktúrovanom, bežne používanom a strojovo čitateľnom formáte. Tieto údaje môžete preniesť aj inej osobe, preto ak je to technicky možné, prenesieme na Vašu žiadosť Vaše osobné údaje priamo k Vami zvolenému prevádzkovateľovi.

Právo namietať

Máte právo namietať z dôvodov týkajúcich sa Vašej konkrétnej situácie spracúvanie Vašich osobných údajov, ktoré je vykonávané na základe nášho oprávneného záujmu, vrátane práva namietať proti profilovaniu založenému na našom oprávnenom záujme.

Vždy máte tiež právo namietať voči spracúvaniu Vašich osobných údajov, ak sa tieto spracúvajú na účely priameho marketingu.

Deti do 16 rokov

Ak sa uplatňuje článok 6 ods. 1 písm. a), v súvislosti s ponukou služieb informačnej spoločnosti adresovanou priamo dieťaťu je spracúvanie osobných údajov dieťaťa zákonné, len ak má dieťa aspoň 16 rokov. Ak má dieťa menej než 16 rokov, takéto spracúvanie je zákonné iba za podmienky a v rozsahu, v akom takýto súhlas vyjadril alebo schválil nositeľ rodičovských práv a povinností.

Pri dieťati mladšom ako 16 rokov, spracovanie osobných údajov bude zákonné iba za podmienky a v rozsahu, v akom takýto súhlas poskytol alebo schválil jej zákonný zástupca.

Súhlasom s obchodnými podmienkami v eshope Parfumylacno.sk súhlasím, že spĺňam všetky podmienky stanovené eshopom Parfumylacno.sk, mám viac ako 16 rokov, alebo nakupujem so súhlasom oprávnenej osoby a súhlasím so spracovaním osobných údajov, ktoré sú nevyhnutné pre úspešné spracovanie a vybavenie vašej objednávky k najväčšej vašej spokojnosti.

Naša najväčšia radosť je úspešne vybavená objednávka a postupom času sa nám to darí stále viac. Teší nás vždy, keď môžeme splniť vaše očakávania a požiadavky a častokrát sa nám podarí zabezpečiť dodanie vašej objednávky aj rýchlejšie ako je určené.

Nemáme v úmysle zneužívať vaše osobné údaje a potrebujeme ich iba na úspešné spracovanie objednávky.

Nami zasielané emaily neobsahujú skrytú reklamu ani nič nevyžiadané, snažíme sa iba odprezentovať a podeliť sa s vami o zaujímavé novinky, alebo nejaký zaujímavý produkt, ktorý sme do našej ponuky doplnili.

Spokojnosť so službami eshopu Parfumylacno.sk si môžete preveriť na týchto stránkach:

Predávajúci www.parfumylacno.sk je registrovaný na Úrade na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky a narába so všetkými osobnými údajmi v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov § 36 pds. 1 zákona č.122/2013 s registračným číslom 201411329.

Viac informácii ohľadom narábania s osobnými údajmi a informácie o obchodných podmienkach nájdete v článku obchodné podmienky.

Odhlásenie zo zasielania emailov, noviniek (odstránenie z databázy)

Ak si neželáte od nás dostávať emaily, novinky (maximálne raz za mesiac) požiadajte o odstránenie z databázy na email Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. alebo postupujte podľa postupu uvedeného v každom zasielanom emaili.

V prípade akýchkoľvek problémov nás neváhajte kontaktovať.

Tieto informácie a podmienky o ochrane osobných údajov nadobúdajú účinnosť 10.08. 2010

Pridať komentár

Bezpečnostný kód
Obnoviť

Košík

 x 

Prázdny košík

Filter: vyberte kategóriu, obľúbenú vôňu, typ produktu

Prihlásiť / Registrovať

Získajte zľavy, akcie, novinky priamo do e-mailu

Zaujímavosti

Feromónové parfumy. Naozaj fungujú?

Čo sú parfumy FM a FM Group?
Najlacnejšie poštovné od 2€.
Najpredávanejšie dámske parfumy FM Group.
Najpredávanejšie pánske parfumy FM Group.
Ako si vybrať správnu vôňu a správny parfum?

 

COPYRIGHT © 2010-2019 Najlacnejšie parfémy vo svetových vôňach, Lacné parfémy FM Group na Parfumylacno.sk