Chcete skúsiť nový parfum a hľadáte nejakú inšpiráciu? Alebo vyberáte pre niekoho darček v podobe najlepšieho pánskeho parfumu, ale neviete si vybrať a ani ako začať s výberom správnej a najobľúbenejšej pánskej vône? Aké sú vôbec najlepšie pánske vône?

Pomôžte si najobľúbenejšími pánskymi parfumami.

Možno vám pomôže zoznam najpredávanejších pánskych parfumov FM Group. Najpredávanejšie parfumy sú zároveň najobľúbenejšie parfumy a odzrkadľujú aktuálne trendy. Takýto zoznam najobľúbenejších pánskych parfumov TOP 10 je teda ideálnou pomôckou hlavne pri výbere darčeka.

Najlepšie pánske vôneNajobľúbenejšie pánske parfémy TOP 10

Zoznam najpredávanejších pánskych TOP parfumov FM:

  1. Pheromone 52 nezamieňajte s HUGO BOSS Boss (No.6 Bottled)

  2. Pure FM 56 nezamieňajte s CHRISTIAN DIOR Fahrenheit

  3. FM 199 nezamieňajte s PACO RABANNE 1 Million

  4. PURE 134 nezamieňajte s GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio

  5. FM 160 nezamieňajte s LACOSTE Essential

  6. PHEROMONE FM 110 nezamieňajte s J.P.GAULTIER - La Male

  7. FM 301 nezamieňajte s DIESEL Only The Brave

  8. FM 335 nezamieňajte s TOM FORD - Oud Wood

  9. FM 302 nezamieňajte s SERGE LUTENS Ambre Sultan

  10. PURE 457 nezamieňajte s PACO RABANNE - Invictus

  11. PHEROMONE 64 nezamieňajte s GIORGIO ARMANI Black Code

  12. PURE 452 nezamieňajte s CHANEL Allure Homme Sport Eau Extreme

  13. PURE 135 nezamieňajte s BVLGARI Aqva Pour Homme

  14. FM 327 nezamieňajte s CHANEL Bleu de Chanel

  15. Pure 472 nezamieňajte s CREED - Aventus

  16. FM 326 nezamieňajte s HUGO BOSS Boss Bottled Night

  17. Pure 473 nezamieňajte s CHRISTIAN DIOR - Sauvage

Najpredávanejšie dámske parfémy FM GroupNajobľúbenejšie pánske parfémy

Pomôžte si s výberom najlepšieho pánskeho parfumu a najlepšej pánskej vône

Najobľúbenejšie a najpredávanejšie pánske parfumy sú ideálnou pomôckou pri výbere toho najlepšieho pánskeho parfumu. Môžeme si tak pomôcť pri rozhodovaní s pomocou skúseností ostatných zákazníkov. Niekde majú radšej každoročné zoznamy najobľúbenejších vôní - napríklad najlepšie parfumy roku 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, ... . My dávame prednosť radšej jednému zoznamu, ktorý je aktualizovaný.

Výborným doplnkom tejto pomôcky sú aj hodnotenia parfumov FM od zákazníkov, ktorí daný parfum používali. Hodnotenia parfumov FM Group môžete nájsť tu.

Pomôcky na výber najkrajšieho pánskeho parfumu

Ako najjednoduchšie a najrýchlejšie nájsť najkrajší, prípadne "najlepší" pánsky parfum? Ako nájsť takýto parfum aj bez odborných skúseností, tak aby s čo najväčšou pravdepodobnosťou sadol na mieru? A nech nehrá rolu to, či takýto pánsky parfum chcete pre seba alebo pre niekoho iného - v podobe darčeka?

Výber správneho pánskeho parfumu s pomôckou ParfumyLacno

Na ParfumyLacno sme pre vás pripravili pomôcky, ktoré by mali čo najviac pomôcť pri výbere toho správneho parfumu. Všetky tieto naše pomôcky môžete nájsť v článku Ako vybrať správny parfum.

Najpredávanejšie TOP pánske parfumy FM Group

S najpredávanejšími pánskymi parfumami je vyššia pravdepodobnosť, že daný parfum patrí aj medzi najobľúbenejšie pánske parfumy. A tak je zároveň aj vyššia šanca, že výber takéhoto parfumu bude úspešný a korunovaný spokojnosťou - či už vašou, alebo človeka, ktorého takýmto parfumom obdarujete.

Môj parfum sa nenachádza medzi najpredávanejšími TOP pánskymi parfumami

Čo ak sa váš parfum nenachádza medzi týmito najobľúbenejšími pánskymi parfumami? Znamená to, že nie je dobrý? To určite nie. Aj keď samozrejme aj to sa môže stať a nedá sa vylúčiť ani táto možnosť :) No medzi najpredávanejšie parfumy pre mužov sa dostávajú väčšinou fakt len parfumy, ktoré sú veľmi, veľmi obľúbené a masovo nakupované. A to nevylučuje teda možnosť, že parfumy, ktoré sa do takéhoto zoznamu nedostanú nie sú dosť dobré.

Výnimočnosť pánskych parfumov mimo zoznamu TOP pánskych vôní?

Pretože parfum, ktorý je niečím výnimočný, zvláštny - sa nemusí páčiť úplne každému - a teda neosloví hromadne obrovské masy. O to viac ho ale ocenia skutoční znalci, gurmáni či muži, ktorí radšej vynikajú svojou jedinečnosťou - ako by sa sami dobrovoľne radili do davu.

Parfémy pre mladých mužovParfém pre mladého mužaČasy, keď výber parfumov a dávanie dôrazu najmä na zovňajšok bolo len výsadou žien sú dávno preč. Dnes už dávno neplatí, že len žena by sa mala páčiť. Momentálne totižto práve upravení mladí muži vládnu svetu.

Výber parfumu nielen pre mladého muža

Výber správneho parfumu a celkové orientovanie sa vo svete módy, vôní a luxusu ani trochu neuberá mužovi na sile a jeho mužnosti. Práve naopak. Môže mu pridávať sebaistotu vo všetkých sférach, či už pracovne alebo súkromne. Parfum ako jeden z mála doplnkov totiž môže prispievať práve k celkovej pohode a vyrovnanosti.

Aký parfém vybrať pre muža?


Teraz nevravíme o žiadnych presladených, cukríkových parfumoch, pri ktorých je možné, že už na počutie mužovi prebehne mráz po chrbte. Muži všetkých vekových kategórií sa poväčšine nájdu v mužných korenistých alebo naopak čistých chladných vôňach, aj keď samozrejme mnohí obľubujú aj výraznejšie sladšie vône.

Je to však veľmi individuálne, podobne ako pri ženách. Každučký jeden pridaný element dokáže zmeniť parfum a navodiť tak úplne inú atmosféru a vnútorný pocit pre jeho majiteľa. Je preto veľmi dôležité aby parfum nositeľa oslovil, aby sa s ním stotožnil.

Prínosy parfémov ocenia nielen muži

Ako to už býva zvykom, vôňa nevníma len jej samotný nositeľ. Vplýva aj na okolie a vie potešiť aj jeho partnerku či ženy v okolí.

Parfémy pre mladých mužov?

Ak by sme mali rozlišovať mužov podľa veku a teda rozdeliť parfumy do rôznych kategórií, mohlo by to byť veľmi náročné vzhľadom na individualitu a osobitosť každého jedného. Dá sa však aspoň odhadovo štatisticky vybrať niekoľko parfumov, ktoré preferuje percentuálne najviac mladých mužov.

10 parfémov pre mladých mužov.

Aké konkrétne parfémy FM by sa dali aspoň vo všeobecnosti odporúčať pre mladých mužov? Každý muž je jedinečný. Každý má svoju individualitu a každému sa páči niečo iné. Niektorí majú radšej sviežosť, iný silu a výraznosť. Pozrime sa teda na tipy desiatich parfémov ideálnych nielen pre mladých mužov.


1. Pánsky parfum FM PURE 134 nezamieňajte s GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio.

Tento pánsky parfum FM Pure 134 nezamieňajte s GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio je obľúbený najmä pre svoju osviežujúcu príjemnú vôňu. Mnoho mladých mužov miluje jeho bežnú verziu a niektorí nedajú dopustiť ani na feromónovú verziu, vďaka ktorej skúšajú zaujať vôňou svoje vysnívané mladé ženy. {product:715,691}


2. Pánsky parfum FM PURE 52 nezamieňajte s HUGO BOSS Boss (No.6 Bottled).

Medzi mladými mužmi je veľmi obľúbená aj vôňa pánskeho parfumu Pure 52 nezamieňajte s Hugo Boss Boss No.6 Bottled. Je to možno tým, že táto vôňa poskytuje kombináciu určitej sviežosti spojenej s mužnejšou drsnejšou a výraznejšou arómou. Tak isto aj tento parfum FM 52 má aj obľúbenú verziu s feromónmi, ktorú obľubujú najmä mladí muži a ženy.

{product:714,680}


3. Pánsky parfum FM PURE 56 nezamieňajte s CHRISTIAN DIOR Fahrenheit.

Parfum FM 56 nezamieňajte s CHRISTIAN DIOR Fahrenheit patrí celkovo medzi najobľúbenejšie pánske parfumy. Je obľúbený vo všetkých vekových kategóriách a preto nie je žiadnym prekvapením, že si nachádza svoje miesto aj v obľube medzi mladými mužmi. Má jedinečnú, charakteristickú, výraznú veľmi mužnú a príťažlivú vôňu.

Takisto aj tento parfum ponúka feromónovú ferziu pre zvyšovanie atraktivity a príťažlivosti.


4. Pánsky parfum FM PURE 457 nezamieňajte s PACO RABANNE - Invictus.

Mladí športovci majú radi športové vône - a veľa z nich obľubuje pánsky parfum Invictus, ktorého vôňa im možno pomáha dosahovať lepšie športové výkony.


5. Pánsky parfum Pure ROYAL FM 199 nezamieňajte s PACO RABANNE 1 Million.

Parfum FM 199 nezamieňajte s Paco Rabanne One Million patrí celkovo medzi desiatku najobľúbenejších mužských parfumov najmä vďaka svojej obľube medzi mladými mužmi. Práve mladých fascinuje jeho vôňa, ktorá kombinuje šťavnatú sladkosť v spojení s korenistým nádychom.


6. Pánsky parfum FM PURE 43 nezamieňajte s HUGO BOSS Hugo Energise.

Aj tento parfum je obľúbený u mladých mužov najmä kvôli jeho sladko, korenistej vôni, ktorá je navyše mierne ostrejšia. Zároveň tiež ponúka feromónovú verziu na ľahšie priťahovanie žien.


7. Pánsky parfum FM PURE 110 nezamieňajte s J.P.GAULTIER - La Male.

Mnoho mladých mužov dáva prednosť delikátnejšej vôni FM PURE 110 nezamieňajte s J.P.GAULTIER - La Male, ktorá je takisto aj v bežnej a aj vo feromónovej verzii.

{product:711,690}


8. Pánsky parfum Pure Royal FM 301 nezamieňajte s DIESEL Only The Brave.

Pre mladých je príťažlivý aj pánsky parfum FM 301 nezamieňajte s Diesel Only the Brave. Má príťažlivú vôňu, ktorá v sebe kombinuje určitú sviežosť, kvetinovú arómu a mužnejšie tóny kože a ďalších zložiek.


9. Luxusná pánska parfumovaná voda FM 195 nezamieňajte s DOLCE GABBANA The One for Men.

Nejeden mladý muž dáva prednosť tejto jemne sviežej a elegantnej vôni. Navyše obsahuje aj mužné drevité tóny a celkovo pôsobí príjemným mužným dojmom.


10. Pánsky parfum Pure Royal FM 151 nezamieňajte s Yves SAINT LAURENT L’Homme.

Tento pánsky parfum oslovuje nielen mladých mužov svojou univerzálne elegantnou, príťažlivou mužnou vôňou. Je zároveň trošku svieža, sladkastá, s jemným korenistým nádychom. Je dokonale elegantná vhodná na každú príležitosť.


Vybrali ste si z našej ponuky parfum pre svojho mladého muža?

Autorka Darina S.