Ako sa píšu recenzie a hodnotenia pre Google a Facebook

Napísať hodnotenie eshopu, na ktorom ste nakúpili svoj obľúbený tovar je výbornou možnosťou na vyjadrenie svojej skúsenosti s daným e-shopom a zakúpeným tovarom. Vďaka takémuto hodnoteniu, môžete pomôcť ďalším ľuďom pri rozhodovaní sa, prípadne existujúce hodnotenia môžu pomôcť pri nákupe aj vám.

A taktiež je to výborný spôsob, ako zistiť serióznosť daného internetového obchodu = stačí sa pozrieť na prípadné negatívne hodnotenia a hlavne na to ako ich prevádzkovateľ eshopu rieši, či ich rieši a ako ich v konečnom dôsledku vyrieši. Pretože hodnotenia môžu byť akékoľvek. Podstatné je hlavne to, ako ich rieši majiteľ e-shopu.

Ako napísať hodnotenie do Google - v Google vyhľadávaní

Ako napísať recenziu parfumylacno.sk do GooglaRecenzie parfumylacno v Googli

Pre napísanie recenzie do googla stačí byť prihlásený do svojho google alebo gmail prípadne google plus účtu a potom stačí v googli dať vyhľadať "parfumylacno Zákamenné" - vo výsledkoch vyhľadávania sa vám objaví grafika webu s informáciami, mapou.. A pod ňou tlačítko napísať recenziu. Názorne to môžete vidieť na obrázku na začiatku článku.

Recenzie e-shopu parfumylacno.sk, parfumov FM Group na Googli

Ako vidíte, pridať recenziu do Googla je naozaj jednoduché. Recenzie sú tak výhodné a nápomocné každému zákazníkovi pri rozhodovaní sa, nákupe, alebo pri komunikácii e eshopom ohľadom skúsenosti s nákupom a podobne.

Ako napísať hodnotenie a recenziu na Facebooku

Ako napísať hodnotenie eshopu vo facebooku

Napísať svoje hodnotenie a recenziu na Facebook je ešte jednoduchšie. Stačí navštíviť Facebook stránku nášho eshopu parfumylacno.sk a v sekcii Recenzie/Reviews pridať svoju recenziu. Stačí kliknúť prípadne skopírovať tento link do internetového prehliadača a pridať svoje hodnotenie s receniou (prípadne len samotné hviezdičky) https://www.facebook.com/parfumylacno.sk/reviews

Po prihlásení sa do vášho Facebook účtu, stačí navštíviť našu Facebookovskú stránku eshopu ParfumyLacno a potom z možností (ako je znázornené na obrázku vyššie) vybrať možnosť napísať recenziu. A potom už len stačí pridať hodnotenie vo forme hviezdičiek - môžete ohodnotiť aj samotnými hviezdičkami bez pridania komentára, popisu.

Hodnotenie hviezdičkami v Googli aj na Facebooku

Hodnotenie hviezdičkami funguje presne naopak ako sme si zvykli na školské hodnotenia - 5 hviezdičiek znamená najlepšie hodnotenie, 1 hviezdička znamená najhoršie hodnotenie.

Ďakujeme Vám za Vašu recenziu

Ďakujeme vám za váš čas a spolu so všetkými zákazníkmi sme vďační za každú recenziu, ktorú nám napíšete. Vážime si to.