Ako na prirodzenú krásu?Spôsoby ako rozvíjať prirodzenú krásu

Všetci hlboko vnútri vieme, že za všetko treba zaplatiť.

Pay the price – buď peniazmi alebo inak.

Od mala nás to tiež učia rozprávky a ich poučenia – napríklad aj tri prasiatka zistili, že sa oplatí investovať viac času a snahy do pevného, odolného a stabilného domu.

No napriek tomu stále najradšej siahame po najpohodlnejších riešeniach. Pritom práve za pohodlnosť veľakrát musíme zaplatiť oveľa vyššiu cenu ako je tá najvyššia peňažná suma.

Čo najrýchlejšie za krásou.

Vďaka pohodlnosti sme sa naučili vnímať najmä povrchne. Do hĺbky nejdeme tak často – pretože to je oveľa náročnejšie.

Veľa firiem to vie znamenite využiť – ponúkajú nám výhodné riešenia s okamžitým výsledkom. No ak niečo vďaka tomu vyriešime, väčšinou len povrchne, prípadne krátkodobo.

Zároveň to však neznamená, že by sme si nemohli pomáhať najrôznejšími produktmi.

Ako môžeme byť príťažliví a pekní? Vlastne kam za krásou?

Napríklad sa mnohí z nás pýtajú kam za krásou? Chodiť za ňou ku kozmetičke, kaderníčke, vizážistke alebo niekam do obchodu? Aké produkty nám pomôžu byť krajšími?

Áno, môžeme to riešiť aj takto. Pravidelne navštevovať najrôznejšie kozmetické štúdia a udržiavať si a zdokonaľovať vizuálnu krásu.

Ak však krásu nepestujeme aj na našich „hlbších úrovniach“, žiadna kozmetická snaha nebude trvalého rázu. A naopak – ak pestujeme aj ďalšie úrovne a rozvíjame prirodzenú krásu, tak potom akákoľvek citlivá kozmetická úprava mnohonásobné zúročí našu snahu.

Takisto sú časté otázky:

  • Aké ženy sa páčia mužom?
  • Aká je ideálna žena podľa mužov?
  • Aký je ideál krásy?
  • Aká je dokonalá žena podľa mužov?
  • Aké sú ideálne miery ženy?
  • Ako sa zapáčiť chlapcovi, mužovi?
  • Aký je správny obvod hrudníka, pása, bokov?
  • Aká je ideálna váha podľa výšky?

No pomôže nám investovať čas do hľadania ich odpovedí? Alebo môžeme zatiaľ robiť niečo efektívnejšie a prínosnejšie?

100 percentná úspešnosť so zvyšovaním príťažlivosti a získavaním ideálnych partnerov?

Z parfumov si vezmime ako príklad feromónové parfumy. Pre názornosť si povedzme, že im pripustíme 100% úspešnosť so zvyšovaním príťažlivosti a priťahovaním opačného pohlavia:

Odporúčaný tip - Prečítajte si ako vybudovať šťastný partnerský vzťah a ako si nájsť partnera.

Ak by tomu tak aj skutočne bolo,  s ich používaním by sme dosahovali vždy úspech. Aj keby sme stránky našej krásy a príťažlivosti vôbec nerozvíjali. Získavali by sme našich vysnívaných partnerov.

No ostali by s nami aj po vyprchaní účinku feromónov?

Ako byť krajšími a príťažlivejšímiSpôsoby ako byť pekná a príťažlivá

Výhody prirodzenej krásy.

S rozvíjaním prirodzenej krásy si takisto môžeme pomôcť feromónovými parfumami. No aj po vyprchaní feromónového účinku sa nemusíme ničoho obávať. Pretože stále máme čím zaujať.

To je jedna z výhod rozvíjania prirodzenej krásy. Na jednej strane je to náročnejšie ako kúpiť si nejaký produkt s okamžitým výsledkom (nezabúdajme, že väčšinou s obmedzeným účinkom).

Atraktívna príťažlivosť aj po zobudení pred akýmkoľvek upravením?

Rozvíjanie prirodzenej krásy nás oslobodzuje. Môžeme byť samým sebou a aj vtedy vieme byť atraktívne príťažliví. Bez akýchkoľvek doplnkov. A ak chceme, môžeme si pomáhať aj s doplnkami. No zároveň nemusíme.

Rozvoj prirodzenej krásy je často sprevádzaný s rozvojom sebavedomia. To je ďalšou výhodou. Navyše s násobeným efektom:

So zdravým sebavedomím sme automaticky krajší a príťažlivejší. Čm sme krajší a príťažlivejší, tým máme vyššie sebavedomie – stačí si už len dávať pozor na to, aby naše sebavedomie ostalo „zdravé a krásne“.

Nech zbytočne neničí našu snahu ako byť krajšími rozvojom pýchy či namyslenosti.

Radosť a sloboda.

Rozvoj prirodzenej krásy nám prináša do života viac samostatnosti. Už nemusíme byť závislí na najrôznejších prostriedkoch a kozmetických doplnkov.

Áno, môžeme ich stále používať. Pomáhať si s nimi alebo sa tešiť z ich používania.

No nemusíme byť na nich závislí a odkázaní.

Ako môžeme pestovať prirodzenú krásu?

Asi všetci uznáme, že prirodzená krása má nespochybniteľné výhody. Ako ju však môžeme rozvíjať? Ako môžeme byť krajšími a príťažlivejšími? Ako byť pekná, pekný? Príťažlivý a príťažlivá? Ako sa mnohí z nás pýtajú - kam za krásou?

Na rozvoj prirodzenej krásy sa môžeme pustiť z viacerých smerov. Aj keď je to prácne a vyžaduje si to trpezlivosť. No ak sme na to skutočne odhodlaní, zvyčajne je jedno, ktorým smerom sa do toho pustíme.

Postupne sa väčšinou dostaneme z jednej úrovne do druhej, pretože sú prepojené a vzájomne sa ovplyvňujú. O aké oblasti ide? Ako vravia staré múdrosti - ide o harmonické rozvíjanie a prepojenie tela, mysle a ducha.

Rozvoj krásy nášho tela.

Krásu nášho tela môžeme rozvíjať mnohými spôsobmi. Niekomu viac vyhovujú fyzické aktivity – ako napríklad cvičenie, behanie, tanec a iné. Túto oblasť je možné efektívne riešiť tiež stravovaním a našimi návykmi. Je zrejmé, že tieto aktivity ovplyvňujú aj ostatné oblasti nášho života – nielen telo.

Ak hľadáme nejaké praktické rady a príklady, vždy je najvhodnejšie radiť sa s niekým, kto si danou problematikou prešiel. Z oblasti starostlivosti o krásu tela cvičením, stravovaním a chudnutím je zaujímavá skúsenosť Miroslava Veselého Ako schudnúť.

Rozvoj mysle a rozvíjanie uvedomovania.

Na rozvoj mysle môžeme použiť nespočetné množstvo spôsobov. Efektívnym spôsobom je napríklad prekonávanie samého seba.

K tomu môžeme opäť použiť množstvo spôsobov – nemusíme sa obmedzovať len na štúdium, čítanie kníh či rozvíjanie intelektu. Pri rozvíjaní mysle môžeme pokojne použiť opäť všetky aktivity spomínané pri rozvoji krásy tela.

Aj pri behu, tancu, jóge či pri stravovaní si môžeme dôkladne vyčistiť, vycibriť a zušľachtiť myseľ. Je zrejmé, že ide predovšetkým o náš zámer – nech už ide o akúkoľvek činnosť.

Zaujímavým spôsobom na rozvíjanie mysle, nášho vnímania seba a druhých a celkovo uvedomovania je tiež cvičenie komunikácie – praktické návody na to ako lepšie komunikovať s ľuďmi.

Myslime na to:

Pri rozvíjaní mysle sa vždy odporúča rozvíjať harmonicky a súbežne všetky jej časti: analytické myslenie, kritické myslenie a aj intuíciu.

Rozvoj nášho ducha a vnímania.

Podobne je to tiež s rozvíjaním nášho ducha a celkového vnímania. Na jeho rozvoj môžeme používať napríklad meditácie či rôzne druhy vnímania, uvedomovania a odpútavania.

Pozrite si tipy ako meditovať.

No takisto tu môžeme použiť aj tie najbežnejšie aktivity spomínané pri rozvoji tela a mysle. Pretože čím viac zušľachťujeme svoje telo a myseľ, tak zároveň zušľachťujeme nášho ducha.

Dokopy tak zušľachťujeme celú našu bytosť – a rozvíjame tak našu prirodzenú krásu tým najefektívnejším spôsobom.

Prirodzená krása, atraktivita a príťažlivosť.

Vďaka rozvíjaniu prirodzenej krásy sa súčasne rozvíja naša atraktivita a príťažlivosť. Môžeme tak ľahšie oslovovať opačné pohlavie a budovať šťastné partnerské vzťahy.

Či už sa pustíme do rozvoja našej krásy dôkladným prehodnotením nášho šatníka, začlenením viac farebnosti do nášho života, rôznymi meditáciami, štúdiom, posilňovaním, chudnutím či tvarovaním postavy, ak sa do toho pustíme vážne a odhodlane určite sa skôr či neskôr dočkáme vytúžených výsledkov.